آنچه در تندیس در جریان است

اخبار تندیس

گزارش تصویری جراحی لیفت صورت

تاریخ ارسال : ۱۷ بهمن ۱۳۹۷ نظرات : (0)
تغییراتی که در اثر بالا رفتن سن در سر، صورت و گردن به‌وجود می‌آید فقط مختص پوست نیست و لایه‌های عمیق‌تری مثل چربی، عضلات و حتی استخوان‌های صورت را دچار تغییر می‌کند .
تغییراتی مانند جذب استخوان‌ها، شل شدن چربی و عضلات صورت. نسج نرم تغییر یافته‌ی صورت به مرور زمان تحت تاثیر جاذبه‌ی زمین به سمت پایین کشیده شده و با افزایش سن باعث پدیدار شدن غبغب، افتادگی گونه، افتادگی عضلات فک و تغییر حالت چشم‌ها می‌شوند. در روش‌ جراحی متداول face lift تنها پوست کشیده می‌شد که نتیجه قدری غیر واقعی و ناپایدار بود و چون تلاش می‌شد فقط با کشش پوست، بافت زیر آن را به جای اصلی خود برگردانند، پوست مجددا تحت فشار در معرض شل شدن دوباره قرار گرفته و بعد از مدتی صورت به وضعیت پیش از جراحی برمی‌گشت .
با پیشرفت‌های به دست آمده و معلوم شدن چرایی تغییر چهره با افزایش سن، روش‌های مدرن‌تری در جرا‌حی‌های لیفت به کار گرفته می‌شود به این ترتیب که در لایه‌های عمیق‌تری از پوست انجام می‌شود، بافت چربی و عضلانی زیر پوست لایه به لایه به مکان قبلی خودشان برگردانده می‌شوند و پوست کشیده نمی‌شود بلکه با برگرداندن نسج زیر آن، بخش اضافی پوست برداشته می‌شود. این جراحی‌ها به نتایج بهتر و متعادل‌تری منتهی می‌شوند و ماندگارند.
جراحی تصاویر فوق، توسط دکتر شیخ‌الاسلامی  با همین روش در بیمارستان تندیس انجام شد. متخصص بیهوشی: خانم دکتر کمالی.

وقت مورد نظر خود را اینترنتی رزرو نمایید

با استفاده از فرم موجود در پورتال بیمارستان تندیس قادر به ثبت درخواست وقت جهت مراجعه به بیمارستان خواهید بود