اسکولیوز به معنای انحراف جانبی ستون مهره است. وقتی به ستون فقرات از روبرو نگاه می‌کنیم به صورت یک خط صاف عمودی دیده می‌شود . وقتی این خط، قوسی شکل می‌شود به آن اسکولیوز می‌گویند

بیشتر بخوانید

کلاس آموزش احیای پیش‌رفته توسط آقای دکتر خادم‌حسینی، متخصص طب اورژانس بیمارستان تندیس برای پرسنل بیمارستان برگزار شد.

بیشتر بخوانید

بیمار مرد میانسالی‌ست که با مشکل ترشحات عفونی مکرر , صدای وز وز دائم در گوش و کاهش شنوایی مراجعه کرده است. پیش از این دو بار تحت عمل قرار گرفته اما مسائل به قوت خود باقی‌ست. در بررسی‌ شنوایی سنجی مشخص شد که کاهش شنوایی انتقالی‌ست.

بیشتر بخوانید

سرطان ریه شایع‌ترین علت مرگ به‌علت سرطان در دنیاست. بهترین روش برخورد، تشخیص سریع و پس از مرحله بندی، در صورت عدم درگیری سایر مناطق بدن، جراحی برداشت بافت ریه به‌صورت اناتومیک و برداشت غدد لنفاوی میان سینه (مدیاستن) است.

بیشتر بخوانید

تغییراتی که در اثر بالا رفتن سن در سر، صورت و گردن به‌وجود می‌آید فقط مختص پوست نیست و لایه‌های عمیق‌تری مثل چربی، عضلات و حتی استخوان‌های صورت را دچار تغییر می‌کند .

بیشتر بخوانید

از شایع‌ترین ناهنجاری‌های مادرزادی دست, سینداکتیلی یا چسبندگی مادرزادی انگشتان دست است که دو یاچند انگشت به صورت کامل (تمام فضای بین دو انگشت) و یا ناکامل ( بخشی از فضای بین دو انگشت) به هم چسبیده‌اند.

بیشتر بخوانید

بیمارستان تندیس مانند دیگر مراکز درمانی جهت سنجش و ثبت فشار خون، 18 خرداد تا 15 تیرماه پذیرای شماست.
وقتش رسیده آستین‌ها را بالا بزنیم.

بیشتر بخوانید

اول صبح خبر را که شنیدم سراغ‌شان رفتم . مادر را به خوبی می‌شناختم یکی از مادران دوره‌ی اول کلاس‌های آمادگی زایمان بیمارستان تندیس بود.

بیشتر بخوانید

توده سیستیک هیگروما، رشد غیر طبیعی بافتی‌ست که معمولا در سر و گردن دیده می‌شود . کیسه‌ای پر از مایع ، ناشی از انسداد سیستم لنفاوی‌ست.

بیشتر بخوانید

بیمار خانمی‌ست که پانزده سال‌است،  دچار کوردومای پایه مغز و قاعده جمجمه شده و طی این مدت به‌دفعات تحت عمل جراحی و رزکسیون توده قرار گرفته‌است، اما در نهایت توده رشد نموده و به فضاهای صورت و گردن پیش‌روی کرده است.

بیشتر بخوانید

اولین کارگاه رایگان آمادگی زایمان در دو نوبت روز پنجشنبه، در بیمارستان تندیس توسط خانم سمیه خورشیدی، دارای مدرک کارشناسی ارشد مامایی و عضو جامعه مدرسین دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار شد.

بیشتر بخوانید

بیمار مرد جوان بیست و سه ساله‌ای‌ست که با تشنج مقاوم به درمان، سردرد و ضعف خفیف اندام تحتانی سمت چپ ...