زندگی هیچ کسی بدون مانع و مشکل نیست. بسیاری از مردم در این شرایط حس می کنند که زندگی آنها به بن بست رسیده و هیچ راه فراری وجود ندارد. یکی از راه های مهم غلبه بر چالش های زندگی، داشتن روحیه انعطاف پذیری است.

بیشتر بخوانید

به دلیل غلظت کم این ویروس درفاضلاب شهری و حساسیت بالای آن به تخریب در محیط¬های آبی، تهدیدی عمده برای آب و فاضلاب محسوب نمی¬شود

بیشتر بخوانید

سونوگرافي بيمارستان تنديس تمام روزهاي كاري هفته صبح و بعدازظهر پذيراي مراجعين محترم است.

بیشتر بخوانید

براي اطلاع دقيق از اين توصيه ها كه در سه محور بهداشت فردى / بهداشت مواد غذايي / بهداشت سفر و تردد با وسائط نقليه عمومي  تهيه شده را در لينك موجود در متن خبر مطالعه نماييد

بیشتر بخوانید

بیمار مردی‌ ۷۵ ساله است با اسکولیوز، دیسک دو مهره ، تنگی کانال کمر و به تبع آن درد بسیار شدید پای چپ و کمر

گفتگوي تلويزيوني با دكتر طبرسي درباره انفلوآنزا

بیشتر بخوانید

بيست و ششم آبان ماه برابر با 17 نوامبر روز جهاني نوزادان نارس جشن شكوفه‌هاي نارس در بيمارستان تنديس برگزار شد

بیشتر بخوانید

اسکولیوز به معنای انحراف جانبی ستون مهره است. وقتی به ستون فقرات از روبرو نگاه می‌کنیم به صورت یک خط صاف عمودی دیده می‌شود . وقتی این خط، قوسی شکل می‌شود به آن اسکولیوز می‌گویند

بیشتر بخوانید

کلاس آموزش احیای پیش‌رفته توسط آقای دکتر خادم‌حسینی، متخصص طب اورژانس بیمارستان تندیس برای پرسنل بیمارستان برگزار شد.

بیشتر بخوانید

بیمار مرد میانسالی‌ست که با مشکل ترشحات عفونی مکرر , صدای وز وز دائم در گوش و کاهش شنوایی مراجعه کرده است. پیش از این دو بار تحت عمل قرار گرفته اما مسائل به قوت خود باقی‌ست. در بررسی‌ شنوایی سنجی مشخص شد که کاهش شنوایی انتقالی‌ست.

بیشتر بخوانید

سرطان ریه شایع‌ترین علت مرگ به‌علت سرطان در دنیاست. بهترین روش برخورد، تشخیص سریع و پس از مرحله بندی، در صورت عدم درگیری سایر مناطق بدن، جراحی برداشت بافت ریه به‌صورت اناتومیک و برداشت غدد لنفاوی میان سینه (مدیاستن) است.