قوانین همراهی و ملاقات بیمار

قوانین همراهی و ملاقات:

بیمارگرامی، همراه محترم،

با سلام و آرزوی سلامتی برای شما به اطلاع می رساند بیمارستان تندیس به عنوان یک بیمارستان بیمار محور با تمام امکانات و تسهیلات در خدمت شما می باشد. ضمن تشکر از اینکه بیمارستان تندیس را به عنوان مرکز درمانی خود انتخاب نموده اید، خواهشمند است جهت کسب اطلاعات لازم در خصوص قوانین همراهی و ملاقات بیماران مطالب زیر را مطالعه فرمائید:

در زمان ملاقات تنها يك نفر مي تواند در كنار بيمار حضور داشته باشد.
زمان ملاقات بخش‌های مراقبت ویژه شامل ICU، CCU و NICU همه روزه از ساعت ۱۵:۰۰ الی ۱۶:۰۰ است. امکان ملاقات تصویری از راه دور در بستر وب نیز مهیاست.
کلیه بیماران می‌توانند در صورت عدم منع پزشک یک نفر همراه داشته باشند.
جا به جايي همراه از طريق كارت همراه انجام مي گردد.
آبدارخانه کلیه بخش ها در تمام ساعات شبانه روز پاسخگوی درخواست شما از نظر تهیه آب گرم و چای است.
کلیه اطلاعات حین بستری، توسط پزشک و پرستاران بخش به بیمار و همراه بیمار ارائه می‌گردد.
همچنین پزشک و پرستار آموزش های لازم خود مراقبتی را در زمان ترخیص به بیمار ارائه می‌نمایند.
همراهان محترم از آوردن (گل-شيريني و مواد غذايي)حدالامكان خودداري فرماييد.

بیمارانی که پس از عمل جراحی به بخشهای ویژه منتقل میشوند به منظور حفظ آرامش بیمار و کنترل عفونت به مدت 24 ساعت ملاقات نخواهند داشت لذا جهت پيگيري حال بيمار به صورت تماس تصويري از طريق انتظامات بيمارستان امكان پذير مي باشد.