پذیرش و ترخیص بیماران

در صورتی که قرار است برای عمل جراحی در بیمارستان بستری شوید:

دستور بستری از پزشک معالج به نام بیمار.
مدارک شناسايی بيمار ( شناسنامه یا كارت ملی و برای اتباع خارجی گذرنامه ).
در هنگام مراجعه جهت زايمان همراه داشتن شناسنامه پدر و مادر نوزاد الزامی است.
جهت پذیرش بیمارانی که نیاز به عمل جراحی دارند و به سن قانونی نرسیده اند، حضور پدر یا قیم قانونی بیمار جهت تکمیل فرم رضایت‌نامه عمل الزامی است.
در صورت عدم حضور والدین و اورژانس بودن عمل جراحی مسئول فنی بیمارستان و پزشک معالج در مورد عمل جراحی تصمیم‌گیری خواهند نمود.
درصورتیکه تحت پوشش یکی از بیمه‌های طرف قرداد بیمارستان تندیس هستید, هنگام بستری معرفی‌‎نامه بیمه را به همراه داشته باشید .
همراه داشتن مدارك پزشكي(آزمايش _مشاور آخر طبق دستور پزشك معالج)

ساعت سرو صبحانه: از ساعت 6:00 الي 6:30
ساعت سرو ناهار: از ساعت
12:00 الي 12:30
ساعت سرو شام: از ساعت 17:00 الي 17:30

راهنماي ترخيص:

به هیچ عنوان بیش از یکبار صورتحساب صادر نمیشود بنابراین در حفظ و نگهداری صورتحساب و ریز صورتحساب خودکوشا باشید.
خواهشمند است در هنگام پذيرش و قبل از ترخیص نسبت به ارائه معرفینامه (در صورتیکه صدور معرفینامه آنلاین نباشد) ازسوی بیمه مکمل خود به بیمارستان اقدام نمایید در غیر اینصورت هزینه های بیمارستان به صورت آزاد محاسبه و با صورتحساب تحویل بیمار خواهد گردید.

برای حضور در کنار بیمار باید کارت همراه جهت حفظ نظم بخش داشته باشید.

در حفظ و نگه داری کارت همراه کوشا باشید و کارت همراه خود را به پرسنل انتظامات (در زمان رفت و آمد) و پرسنل مهمانداری ( در ساعات سرو غذا) جهت خدمت رسانی نشان دهید.
کارت همراه به صورت روزانه صادر میشود و با مراجعه به واحد پذیرش تمدید میشود.
توجه داشته باشید در صورت صدور کارت همراه به هیچ عنوان باطل نمی گردد.

توجه:قبل از پذیرش لطفا با پزشک معالج خود در رابطه با پذیرش با بیمه صحبت کنید چرا که پزشک در این مورد تصمیم گیرنده است و در صورتی که بیمارستان با بیمه طرف قرارداد باشد ولی پزشک با بیمه همکاری نکند، بیمه برای شما اعمال نمیشود.